August 24, 2016

За нас

Училище за грим

Здравейте,почитатели на грима. Добре дошли в The Makeup school /Училището по грим/!

Първото независимо училище по грим в България,предлагащо курсове за професионални гримьори и предоставящо Международен сертификат с филиали в София и Пловдив.

 • София – Намираме се в центъра на място с чудесна локация. Ул.”Кирил и Методий” 126 – Приятно и спокойно място с удобни транспортни връзки и на 15мин. пеша до бул”Витоша”.
 • Пловдив – Екипът на Тhe Make-up School е е горд да предлага обучение в града на тепетата. Адресът на студиото ни в Пловдив се намира на ул.”Г.М.Димитров” 28А /срещу библиотека Иван Вазов,на гърба на търговски център Верона/

Училището предлага най – високия стандарт на интензивно обучение по грим.

Обучението е на две нива:

 1. Основно
 2. За напреднали

Курсовете на обучение са съобразени с вашите нужди, давайки възможност на студентите ни да усвояват професията гримьор в удобно за тях време.
Предлагаме ви :

 • Full Time – седмични
 • Part Time – уикенди и вечерни

ГОРДИ СМЕ ДА ПРЕДЛОЖИМ НА СТУДЕНТИТЕ СИ

ПРЕСТИЖНАТА МЕЖДУНАРОДНО  ПРИЗНАТА  КВАЛИФИКАЦИЯ –IMA (International Make-up Association), МЕЖДУНАРОДНА АСОЦИАЦИЯ ПО ГРИМ.qualification1

Международно признатата диплома на IMA-London,

която ще получите след обучението си при нас,е гаранция за най-висок стандарт и качество на обучение в гримьорското изкуство и ще ви отвори 

врати на възможности за реализация в страни по целия свят.

 

Присъединяваме се към специално селектирани центове по грим в Лондон, Дубай, Испания,Гърция и Москва.

Училището по грим предлага  нов и различен начин на обучение на бъдещите гримьори.

 • Курсовете са проектирани да бъдат ‘’Hands on’’ –максимално практически и по-малко теоретични.
 • Всеки ден започва с демонстрация и лекция от главен учител или гост-лектор.
 • Следобедите ще преминават в практически сесии,когато всеки студент ще има възможността да практикува видяното,под ръководството на експертния преподавател,който е на разположение за да бъде ваш гид през креативния ви процес.
 • Ние работим само с най-големите професионални марки за грим на пазара,които са доказали своето качество – от Chanel,Dior,Estee Lauder i Mac до Urban Decay,Nars, Anastasia Beverly Hills ,Clinique и много други и  предоставяме за ползване голямо разнообразие от професионални продукти,които са на разположение на нашите курсисти в студиото ни.
 • Вие и колегите ви ще работите по двойки в практичните сесии.Това ви дава възможност да се упражнявате на различни типове кожа,форми на лице, форми на очи  с много и различни продукти с цел натрупване на възможно повече опит.
 • Курсовете ни са съобразени с вашето време, финанси, работа.
 • Въпреки,че курсовете ни са интензивни,това не означава по- малко часове практика , тъй като вие ще се обучавате по най- добрата учебна система и най- високия стандарт в грим индустрията – този на IMA!

Стандарт,който досега беше достъпен само в Лондон,Дубай,Гърция,Испания и Москва!

Стандарт,с който креативния ни директор е горд и който и е спечелил кариера от най-висок калибър в грим и бюти индустрията!

ALL  INCLISIVE – Училището ни се различава от други места за грим-курсове,къде често се изискват собствени пособия за работа. Обикновено това е допълнителен разход.
В The Make-up school всичко това е включено в цената. Освен всички консумативи и най –добрите марки професионален грим на пазара,с които ще работи,всеки студент получава собствен професионален комплект четки /18бр./ Дори и професионална модна фотосесия за тези.които решат да се обучават във второто ниво. Това е екстра,която ще ви помогне в старта на кариерата ви на професионален гримьор.

ВСИЧКО ТОВА В НОВОТО  МОДЕРНО ОБОРУДВАНО СТУДИО НА THE MAKE-UP SCHOOL!

 

 

Top