5 Любими Продукта в момента

Здравейте любители на грима!

Един от най-често задаваните въпроси които получавам като професионален гримьор и лектор е: “Кой е любимият ти фон-дьо тен?” (Аз: Имам поне 10)…

”Коя е най-добрата спирала на пазара?”..и тн.

Всички знаем че с обема на продукти, предлагани  на пазара отговора на този въпрос е не само  труден, а и почти невъзможен, но има марки и продукти които “Just get it right” и заслужават внимание.

Реших да споделям мнение за продукти които лично използвам!

Много от тях са достъпни в студията на The Makeup School за клиенти и курсисти, тъй като се стремя да подбирам селекция от качествени и професионални продукти за грим масата ни.

Ето и какво е в грим чантичката ми в момента:

1. Hello happy – soft blur foundation от Benefit. -За любителите на Natural Finish  Benefit няма да ви разочарова. Този фондьотен е толкова лек че не се усеща ,но същевременно дава достатъчно покритие за ежедневието. Особено през все още топлото време е всичко което искам върху лицето си. SPF 15 .Предлага се в 12  цвята което прави избора лесен. Нося го през деня и е като втора кожа.

 

2. Huda Beauty #FauxFilter Foundation. -Ако ви трябва нещо с по-плътно покритие,издържливост без прекален матов ефект спокойно заложете на Huda. Използвам вечер или за по-плътно покритие ако ще имам дълъг ден. Не купувам всичко което се влогира прекалено,тъй като винаги има алтернативни продукти но съм фен на този!

3 L’oreal течно матово червило от новата колекция- Шоколадова Серия!

Box of Chocolates е любимият ми нюанс.Буквално използвам всеки ден вече 10 подред. Наистина издържа до край без да се напуква и изсушава , плюс това мирише на шоколад..ммм! Защото го заслужавате 😉

Разнообразие на цветове. Много добър продукт за цената си!  В предвид краткият срок на годност на течните червила според мен 50-60 лева не е удачна инвестиция ..

4. The Ordinary – Rose hip seed oil

Подхранва , хидратира и омекотява!Използвам този месец и го обожавам. Предимно вечер преди сън.

Ако не използвате естествени олиа е добре за започнете. На пазара се предлагат различни продукти и може да изберете нещо в зависимост от типа кожа и индивидуалните  ви нужди. Все пак няма нищо по-добро от 100% естествен и неподправен “organic” продукт за кожата,най- вече по време на сън когато е време за регенерация!

 

5. Кремообразен Руж- През летният сезон (и не само) , кремообразният руж придава по-естествен ,модерен и сияещ завършек на грима. Нанасям с пръст по скулата и разнасям докато постигна желаната наситеност. Може да използвате и малка обла четка тип “stippler”

Любимият ми е Nars “Orgasm” мултифункционален стик, но и Revlon предлагат кремообразни ружове в чудесни цветове!

Това е от мен за сега.

Грима е изкуство! Експериментирайте смело!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top